Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy

Blow 4625FHD

Blow 4625FHD

Ověřený zákazník Allegro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 1. července 2024

(naposledy upraveno 1. července 2024)

Zakoupeno v Allegro.cz

• Zatím funguje .

Přidáno: 29. června 2024

Doporučuje produkt
  • Má kvalitnější obraz než přes anténu.

Přidáno: 28. června 2024

(naposledy upraveno 28. června 2024)

Nedoporučuje produkt
  • Odpojuje se od internetu během přehrávání (mám WiFi od O2 v Praze).
  • U seriálů jsme nenašli volbu epizody (má fungovat týden zpětně); doufám, že to nemám dělat tak, že pojedu zpátky přes všechny přehrané pořady na té stanici, zatím jsme ale jinou možnost nenašli. Čili modem za 69 Kč měsíčně je zatím drahý i zadarmo

Děs.

Evolveo Alpha T2

Evolveo Alpha T2

Ověřený zákazník EVOLVEO Olda

Přidáno: 27. června 2024

(naposledy upraveno 27. června 2024)

Zakoupeno v EVOLVEO

Doporučuje produkt
  • malý,docela citlivý ,,strojek"
  • Oproti Omega T2 (odešla)v plánování nahrávání je to cesta zpět.

Přidáno: 26. června 2024

• Levný, ale kvalitní
  • Snadná instalace
  • Velký dálkový ovladač s velkými tlačítky
TESLA Senior T2

TESLA Senior T2

Ověřený zákazník Alza.cz Jiří Haleš

Přidáno: 25. června 2024

Nedoporučuje produkt

Neumí spustit od začátku a vynechávat pak reklamy

Reakce značky TESLA

Dobrý den, pane Haleši,
děkujeme Vám za recenzi a za to, že jste si vybral náš set-top box TESLA SENIOR T2. Mrzí nás, že nejste s produktem spokojen.
Rádi bychom Vám vysvětlili, že programy v pozemním vysílání neumožňují přeskakování reklam. Pokud program nahráváte, můžete si pouze reklamy pustit zrychleně a tím je přeskočit. TESLA SENIOR T2 není IPTV přístroj, který by umožňoval přeskočení reklam, což je vlastnost vysílání a nahrávání v reálném čase, nikoliv chyba přístroje.
Pokud máte jakékoliv další dotazy nebo potřebujete asistenci, neváhejte nás kontaktovat na [email protected]. Rádi Vám pomůžeme a poradíme.
Děkujeme za pochopení.

Zakoupeno v OKAY.cz

• Jednoduchá obsluha přístroje

Přidáno: 22. června 2024

Doporučuje produkt
  • Rychlé připojení, velmi kvalitní barvy i zvuk, celková spokojenost -

Anonym Anonym

Přidáno: 21. června 2024

(naposledy upraveno 28. července 2024)

• USB načte i externí HDD
  • teoretická podpora všech formátů videa
  • formát 4:3 letterbox pro starší CRT televize funguje jen napůl; televizní kanály se zobrazí korektně, ale i přes správné nastavení se většina videí z USB roztáhne a zdeformuje na 4:3 a letterbox nastavení je ignorováno
  • po pokusu nahrát firmware k výrobku z oficiálních stránek Tesly výrobek umřel na nekonečném bootu, bude vráceno
  • jednání podpory z Tesly je katastrofální

Zakoupeno v alza.cz
Set top box jsem koupil pro přehrávání filmů z USB na starší, ale stále kvalitní CRT televizi; z toho důvodu jsem si vybíral takový, co má podporu Scart, USB, zvládne 4:3 letterbox (černé pruhy nahoře a dole a korektní zobrazení širokoúhlých filmů) a podporuje většinu formátů.
Letterboxing ovšem u přehrávaných videí nefunguje, ač můj předchozí 10 let starý settopbox to uměl. Bez ohledu na koncovku (mp4,avi,mkv) i kodek (mpeg4, h264) ingoruje nastavení i tlačítko Aspect na ovladači a zdeformuje obraz videa na rozlíšení 4:3; žádné nastavení s tím nic neudělá.
Při pokusu zkusit nahrát firmware z https://eshop.tesla-electronics.eu... set top box zamrzne v nekonečném bootu a nejspíše umírá.
Reakce podpory Tesla po dlouhém rozepsání problém je odpověď na 4 řádky s tím že nemůžou zaručit kompatibilitu a mám si koupit 6* dražší media box (na který zřejmě nechytím televizi). Žádné vysvětlení, tip, nebo aspoň rada, abych co jejich settopbox nemá, abych věděl co si mám koupit. Na druhý email reakce žádná... bude vráceno ve 14denní lhůtě.
EDIT - reakce na podporu Tesly:
Pokud uvádíte, že váš výrobek obsahuje podporu zobrazení 4:3 LB (letterbox) a přes toto nastavení se při přehrávání z USB obraz roztáhne, tak je to lež, klamavá reklama a nekalá obchodní praktika a v normální zemi, kde fungují normální zákony byste za takovou klamavou reklamu dostali pořádnou pokutu. Výše zmíněný formát by měl být určený právě pro starší televize, tudiž výmluvy na nepodporu starší TV jsou nesmyslné. A ani za to nemůže konkrétní typ mojí TV, protože ta měnění obrazu naprosto v klidu zvládala při přehrávání televizního signálu, pouze při přehrává videa z USB to nešlo. A předtím spoustu let měnila obraz zcela korektně se set top boxem jiné značky.
Reakce Vaší podpory je typicky česká - zahrát to do autu, doporučit zákazníkovi něco dražšího, případně to hodit na zákazníka. Jo já chápu, nemůžete napsat ano podpora 4:3 LB je omezená, je to levný šunt za pár korun, co byste za ty peníze taky nechtěl. Výrobek jsem vrátil a Tesle se budu vyhýbat velkým obloukem a totéž doporučím i všem svým známým.

Reakce značky TESLA

Dobrý den, pane Haliloviči,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste nebyl spokojen s některými funkcemi a naší zákaznickou podporou.
Reakce naší zákaznické podpory reflektovala aktuální situaci. Bohužel nemůžeme zaručit kompatibilitu s konkrétním typem starší TV, jelikož každá televize má své vlastní nastavení a možnosti zobrazení. Některé typy TV nemusí být kompatibilní s funkcemi přepínání obrazu. Proto naše podpora uvedla, že pokud nefunguje softwarové přepnutí nastavení, bohužel nemůžeme nabídnout jiné řešení.
Model tohoto set-top boxu má různé čipové sady, a proto není možné instalovat jakýkoliv firmware. Všechny verze firmwaru jsou označeny, k čemu patří a kam je možné je instalovat. Mrzí nás, pokud jste tuto informaci přehlédl. Pokud si nejste jistý, rádi Vám poradíme, jaký firmware je vhodný pro Váš přístroj.
Doporučení na nový přístroj bylo míněno pouze jako návrh na zařízení, které je primárně určeno pro přehrávání multimédií a disponuje lepším rozhraním a komunikací s TV. Pochopili jsme, že potřebujete hlavně přehrávání z externích médií, a proto jsme Vám navrhli toto řešení.
Pokud máte jakékoliv další dotazy nebo potřebujete asistenci, prosíme, kontaktujte nás na [email protected].
S přáním hezkého dne,
tým TESLA

Ověřený zákazník O2.cz Petr

Přidáno: 21. června 2024

• Celkem dobrý
  • Cena

Přidáno: 19. června 2024

Doporučuje produkt
  • Funkce dobrá, připojení jednoduché, ovládání jednoduché

Přidáno: 17. června 2024

Doporučuje produkt
  • programovatelné dálkové ovládání i pro TV
TESLA TE-323

• kvalití tuner, ovladač

Ověřený zákazník O2.cz Vašek

Přidáno: 14. června 2024

Doporučuje produkt
  • Odstraněno vypadávání obrazu u staršího zařízení.

Přidáno: 14. června 2024

Přidáno: 11. června 2024

Zakoupeno v Sencor

• Jednoduchá instalace
  • Neumí zapínat televizi

Zatím krátká doba na ohodnocení.
Výrobek doporučuji

Ověřený zákazník O2.cz Jaroslav

Přidáno: 11. června 2024

Doporučuje produkt
  • nemůžu ovládat televizi, to předchozím šlo. Mám starší televizi, tak je to možná tím-
EverSolo DMP-A6

EverSolo DMP-A6

Ověřený zákazník LepšíZvuk Leonardo

Přidáno: 10. června 2024

(naposledy upraveno 10. června 2024)

Zakoupeno v LepšíZvuk

Doporučuje produkt
  • ve své třídě kvalitní přehrávač
  • perfektní dílenské zpracování
  • malé rozměry přehrávače, vejde se kamkoliv
  • čistý zvuk
  • poměrně velký dotykový LCD s pohodlným ovládáním
  • rozšíření úložiště pro hudební soubory
  • parametrický ekvalizér pro lepší nastavení zvuku
  • systém není kompletně v češtině

Celkově jsem s přehrávačem spokojený. Milé překvapení za tu relativně přijatelnou cenu. Jediné negativum zatím je, že prostředí není kompletně v CZ. Ale toto je velice individuální. Není to v žádném případě vada, spíše byl by to bonus navíc. Některá nastavení jsou prostě v EN.

TESLA TE-310

TESLA TE-310