Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy
Produkt O.K., nezahřívá se :-)
Koupil bych opět.
splnil očekávání
- Malé rozměry, možnost vybrat rozlišení obrazu
- malý
- nerušivý design
- jednoduché a intuitivní ovládání
- citlivé ladění stanic
- rychlé reakce na ovladač
Malý a rychlý settop box, nerušivá dioda, intuitivní ovládání.
- Kvalitní český výrobek!
Co se napsalo v recenzích, to jsou jen samé nesmysly a bláboly !!! Tato TESLA je v porovnání mnohem dražších výrobků opravdu špičková !!! Vše, co člověk potřebuje, tak přístroj má. Zadní strana je oseta vším, co je v dnešní moderní technické době možné. I optika audio. Po snad ČTYŘICETI LETECH jsem si koupil výrobek TESLA a doslova mně příjemně vyrazil dech. Vše umí, dobře se ovládá a technicky je velmi na úrovni. Že v něm chybí nějaké detaily špičkových strojů, to v ceně 900 Kč nemá konkurenci. Protože mám více SetTopBoxů v cenové relaci kolem 4.000 Kč, tak mohu srovnávat. Řeknu jen jedno. Tato TESLA skvěle zazářila !!!! Fakt dobrý výrobek !!! Vřele doporučuji !
Kvalitní příjem, obraz, zvuk. Youtube je nepoužitelné.
- Źádná není!!!
- Šmejd, ze 4 programů nahrál jen 1 a druhý jen do poloviny, ikdyž celou dobu ukazoval že nahrává, výsledek katastrofa, není na to spoleh. Starý Evolve-T uměl 1000x víc a byl na něj spoleh.
Výrobci tohoto produktu zřejmě neinvestují do licence a vyrábí naprosté šmejdy, vyzkoušel jsem cca 10 značek a ani jeden neumí to, co můj starý výrobek s označením T. Při zavedení normy T2 jsem ho musel odstavit. Nový kvalitní nástupce prostě není. Situaci jsem musel vyřešit digitální televizí, za kterou ovšem musím každý měsíc platit.
Milým překvapením je přibalený hdmi kabel a baterie.
- Skvělý Set-top-box
- Skvělá cena (550,-)
- Vysoká rychlost ovládacího prostředí/přepínání kanálu
- Set-top-box se po prvním spuštěním sám nastavil
Zatím žádné, krátký provoz zatím bez problémů. Jen deklarace funkce červeného tlačítka nefunguje, nebo jsem ještě nepřišel na to jak dát do provozu. Možná funguje jen s TV Thomson
Reakce značky Thomson
přístroj nepodporuje funkci HbbTV (červené tlačítko). Kde jste prosím na deklaraci této funkce narazil? Necháme to opravit.
Děkujeme, Team Thomson
- Dělá to, co jsem očekával
- jednoduchá instalace i ovládání
- DO je sice malý, ale dobře použitelný
- bez problému přehraje i záznamy ze staršího boxu Opticum Lion HD 265
- externí napájecí zdroj - přístroj nehřeje ani při delším používání
- nemá displej a i když jsem to věděl předem, trochu mi to vadí
- kódy použité u DO se částečně překrývají s DVD přehrávačem Denver DVH-7778
Settopbox dělá to, co má a co jsem očekával. Je malý, a nenápadný i tam, kde je na něj vidět. Jen červená LED pohotovostního režimu mi připadá příliš výrazná.
Pokud už máte problémy s příjmem celostátní veřejnoprávní SFN na kanálu 26, tenhle box to nezlepší.
Návod je příliš stručný a některé funkce jsou popsané nejasně nebo vůbec, což je škoda.
Pokud někomu vadí složitý přístup do multimédií přes hlavní menu, existuje zkratka - místo vstupu do menu a jeho procházení stiskněte při zapnutém STB tlačítko PLAY - to vyvolá přímo menu multimédií. Pokud vám vadí spouštění záznamů a filmů nejprve v náhledu, vyberte si v seznamu co chcete přehrát, a místo OK pro výběr, na které vás navádí OSD nápověda, stiskněte opět tlačítko PLAY - přehrávání se spustí rovnou v režimu na celou obrazovku. (Vyzkoušeno na firmware verze 2.3)
Kvalitní, výborný obraz, výhoda dvou DO, jednoduché ovládání, doporučuji
- přehledný návod připojení
- plně vyhovuje
funguje jak má
- druhý, jednoduchý ovladač pro seniory
- pro aut. naladění některých stanic je třeba tovární nastavení a teprve potom se stanice naladí ( Prima a další)
- rozměry STB jsou větší, ale zase se nehřeje
Sencor SDB 523T
Přidáno: 2. května 2023
(naposledy upraveno 2. května 2023)
Zakoupeno v CZC by Allegro
- levný
- malý
- lehký
- jednoduché nastavení
- Kvalitni prijem
- Skvely design menu
- dobrá kvalita
Zatím funguje jak má, bohužel z nějakého důvodu nesvítí ukazatel čísla programu a také při otevření menu s aktualizací softwaru se přístroj téměř okamžitě restartuje. Přesto ho zatím nehodlám reklamovat. Uvidíme časem.
- Podle ledky není poznat, zda je zapnutý či vypnutý. Svítí pořád stejně.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]