Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy
standart za ty penize
- Vše včetně HDMI-CEC funguje bez problémů.
super ok..
- splňuje běžné požadavky
- nelze připojit jednu televizi přes HDMI a druhou vzdálenou přes skart s vývody AV, nutno použít
- redukce z 1x SCART (M) na 2x SCART (F) • 3× cinch zásuvka (F) • 1× S-video zásuvka (F) • přepínač vstup/výstup - ze skar F převézt na 3x cinch F a přepnout
není potřeba internet
Dobrý set top box pro seniory.
asi dobrý příjem,hrozný chaos v programech
- neřadí zadané nahrávání podle data a hodiny
- Rychla odezva
- Prehledne menu
- Dobry EPG
- Nahravani funguje fajn, da se koukam i na jiny porad pri nahravani.
- Červene tlačitko nepoužitelne
- Timeshift (Časovy posun ) nefunguje, a i kdyz podle navodu by to fungovat melo.
Solidna jednotka, rychla odezva, funguje fajn. Pokud kupujete kvuli HbbTV, tak to neztracejte čas. Je to velmi pomalu, a v pripade npr Prima+, tam se spusti nejaka aplikacia, tak je to ztrata času. V ČT1 npr, funguje pomalu, ale relativne ok. Jinak doporučuju ne pripojovat k internetu, jinak stale vyskakuju blbe reklame v pravem rohu, krasa hbbtv..
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za Vaši podrobnou recenzi na náš produkt TESLA HYbbRID TV T200. Velice si vážíme Vašeho času a zpětné vazby.
Níže uvádíme informací týkající se HbbTV:
- TESLA HYbbRID TV T200 je vybavena a podporuje funkci HbbTV verze 1.5. Vzhledem k tomu, že HbbTV je opensource aplikace specifikovaná poskytovatelem daného TV programu a není specifikována podle normy nebo předpisu, nemusí být tedy na každém programu kompatibilní se zařízením, podporujícím HbbTV - aplikace se neustále vyvíjejí. Přijímač pro tuto funkci byl vyvíjen podle prvního standardu, při kterém funguje.
- Načítání HbbTV je ovlivněno kvalitou, rychlostí, stabilitou internetového připojení nebo wi-fi sítí, serverem Hbbtv poskytovatele u daného programu a další.
Pokud Vám vyskakují reklamy v pravém rohu, je to způsobeno aktivovanou funkcí HbbTV. Pokud je tato funkce nepohodlná, můžete ji vypnout v nastavení přístroje. Z naší strany nemůžeme ovlivnit zobrazování reklam v HbbTV, pouze je možné funkce deaktivovat.
Ohledně funkce Timeshift (časový posun), funguje podle návodu. Pokud máte s touto funkcí potíže, rádi Vám pomůžeme. Můžete nás kontaktovat s podrobnostmi přes naše zákaznické centrum ([email protected]).
S přáním krásného dne,
tým TESLA
bez připomínek, dodáno přesně to, co jsem objednal, spokojenost i s rychlostí dodání
jsem spokojená
- Dobrá citlivost UHF.
Málo sofistikovaný software. Nízká citlivost dálkového ovládání.
- funguje jak má
- teprve naladěno a zkouším
Výborné
- Funguje jak má
Jednoduchý, spolehlivý set top box, s češtinou. Přesně takový jsem chtěl.
- Lehká instalace
WiFi je připojena ale je to divný:(
- Nejde obraz
Vypadá to, že výrobek již nesplňuje naše vysílací normy a to myslím kodek H 265, proto nejde obraz.
Zatím vše funguje, jak má, ale mám ho teprve týden. :-)
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »