Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy

TESLA TE-321

Ověřený zákazník tipa.eu Honza

Přidáno: 20. prosince 2024

Zakoupeno v tipa.eu

Doporučuje produkt
  • Přijatelná cena, umí i kabelovouTV
  • Občas nějaká závada, za tu cenu se tonevyplatí ani reklamovat
Blow 7000FHD

Blow 7000FHD

Ověřený zákazník Allegro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. prosince 2024

Zakoupeno v Allegro.cz

Doporučuje produkt

Kvalitní produkt za dobrou cenu

Skyworth SKWT21FTA

Skyworth SKWT21FTA

Ověřený zákazník atoselektro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 17. prosince 2024

Zakoupeno v atoselektro.cz

• jednoduché ovládání
  • kompaktní rozměry
  • mám už 5 let a ok :-)

trochu pomalejší načtení EPG po zapnutí

Ověřený zákazník Alza.cz Karlos

Přidáno: 15. prosince 2024

(naposledy upraveno 15. prosince 2024)

• Funguje dobře
WIWA H.265 lite

WIWA H.265 lite

Ověřený zákazník atoselektro.cz David K.

Přidáno: 10. prosince 2024

Zakoupeno v atoselektro.cz

• ideální produkt ve spojení se starou TV bez tuneru DVBT2
  • dálkový ovladač setop-boxu lze snadno "naučit" zapínat a vypínat starou TV
  • rozumná cena
  • dlouhá životnost - cca 5 let

Ideální pro starší lidi, kteří chtějí mít svou starou TV a zároveň s TV ovládat jediným ovladačem i settop box.

Nastavení set-top boxu je snadné.

Dobrá koupě za tu cenu.

Ověřený zákazník Alza.cz Benatky

Přidáno: 9. prosince 2024

za tím Funguje

Ověřený zákazník Alza.cz František

Přidáno: 7. prosince 2024

• Jednoduché ovládání základních funkcí
  • Nahrávání je spíše nefunkční .
  • Chybí ekvalizér

Ladění a nastavení pořadí kanálů je sice zdlouhavé, ale vzhledem nízkému počtu stanic únosné. Nahrávání je zřejmě úmyslně komplikované až vlastně nefunkční. Konec nehrávání určuje program . Vzhledem zpoždění je téměř vždy bez konce. (nelze ani upravit čas ani zadat dva pořady za sebou.

Dobrý den Františku,
děkujeme Vám za recenzi set-top boxu TESLA TE-300. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá a pomáhá nám produkty dále zlepšovat.
Ohledně ekvalizéru, tento model tuto funkci nenabízí, ale děkujeme za návrh. Vaši zpětnou vazbu předáme našemu vývojovému týmu a zvážíme možnost zahrnutí této funkce v budoucích modelech.
K otázce nahrávání bychom Vás chtěli požádat, abyste nám problém detailněji popsal, ideálně s krátkým videozáznamem, kde je vidět, jak se nahrávání chová. Tuto zpětnou vazbu nám můžete zaslat na [email protected]. Náš technický tým Váš podnět prověří a sdělíme Vám další postup nebo doporučení.
Děkujeme Vám za důvěru a věříme, že se nám podaří vyřešit případné nesrovnalosti k Vaší spokojenosti.

Sencor SDB 5007T

Sencor SDB 5007T

Ověřený zákazník Taktrochujineelektro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 6. prosince 2024

(naposledy upraveno 6. prosince 2024)

Zakoupeno v Taktrochujineelektro.cz

Doporučuje produkt
  • ma vsechno co jsem chtel.

Ověřený zákazník Alza.cz Cucciolo

Přidáno: 5. prosince 2024

Doporučuje produkt
  • Asi jako jediný umí HBB TV ("červené tlačítko")
  • USB konektor je vzadu a málo dostupný
  • Uvítal bych 2 tunery pro pozemní vysílání (přehrávací + nahrávací).
  • Sada tlačítek pro přehrávání nahrávek je na dálk. ovladači úplně dole. pro jejich použití proto nutno použít obě ruce

Kdo nemá satelit ale chce přijímat vysílání z internetu, nemá jinou volbu

Reakce značky TESLA

děkujeme Vám za recenzi set-top boxu TESLA HYbbRID TV T200.
K Vašim připomínkám bychom rádi dodali:
- Tento model je navržen jako jednotunerový, což znamená, že zvládá buď přehrávání, nebo nahrávání, ale ne obojí současně. V současné době neplánujeme uvedení vícetunerového modelu, ale Vaše zpětná vazba je pro nás cenná.
- Pokud Vám zadní umístění USB konektoru nevyhovuje, můžete použít USB rozbočovač, ovšem s dodržením maximálního napájecího limitu 500 mA.
- Rozložení tlačítek na dálkovém ovladači je subjektivní a záleží na preferencích každého uživatele. Vaše zpětná vazba nám však pomůže při vývoji budoucích modelů.
Pokud byste měl zájem o pokročilejší funkce, doporučujeme zvážit model TESLA HYbbRID TV TH210, který nabízí další vylepšení a možnosti.
Děkujeme Vám za důvěru v naši značku a přejeme, aby Vám set-top box dlouho a dobře sloužil. Pokud byste měl další dotazy, neváhejte nás kontaktovat na [email protected].

Humax T2

Humax T2

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 4. prosince 2024

(naposledy upraveno 4. prosince 2024)

Nedoporučuje produkt
  • je černý
  • vše ostatní

Za ty peníze by člověk čekal aspoň stabilitu, kór když přístroj cenou vyčnívá ze záplavy jiných čínských krabiček do tisícovky. Ale to ne. Výrobce si zřejmě řekl, že se pomstí těm, co si tenhle předraženej krám koupí. A nadělil estébákovi do vínku přehřívání a časté zatuhávání, přičemž je nutné vždy vytáhnout zdroj z elektriky. To je uživatelská vstřícnost jako prase. A nepomůže ani obrátit krabičku na záda, protože aspoň dno má nějaké větrací otvory (horní strana krabičky žádné nemá).
Takže pokud vás nějakou náhodou napadne si tohle "zařízení" koupit, musíte být buď aktivní turista (k zásuvce a zpět denně nachodíte kilometry) nebo člověk, kterému je televizní vysílání úplně u pr... a chce spíš netradiční ohřívač párků.

Přidáno: 1. prosince 2024

• všechny výstupy zvuku

Ověřený zákazník Alza.cz doktor

Přidáno: 1. prosince 2024

Doporučuje produkt
  • nejde nakadit zvuk u polských programu

Reakce značky TESLA

děkujeme Vám za hodnocení set-top boxu TESLA TE-300. Velmi si vážíme Vaší zpětné vazby.
Ohledně problému se zvukem u polských programů bychom rádi vysvětlili, že každý vysílaný program může mít specifické parametry, včetně různých formátů zvukového kódování. V některých případech, například u polských kanálů, může být použito odlišné kódování, které může způsobit nedostupnost zvuku.
Pokud byste chtěl tento problém dále řešit, doporučujeme ověřit nastavení zvuku v menu set-top boxu, případně nás kontaktovat na [email protected]. Rádi Vám poskytneme další asistenci.
Děkujeme za Vaši důvěru a přejeme Vám příjemné sledování.

Přidáno: 28. listopadu 2024

• funguje
Sencor SDB 524T

Sencor SDB 524T

Přidáno: 24. listopadu 2024

(naposledy upraveno 24. listopadu 2024)

Doporučuje produkt

Zatím funguje dobře. Zapojeno na pokojovou anténu a příjem je naprosto bez problémů. Ovladač je hodně směrový - je potřeba mířit přímo na krabičku. Učení programovatelných tlačítek od ovladače TV je trochu méně intuitivní, ale na několikátý pokus se to podařilo. Celkově velmi slušný a funkční výrobek.

TESLA HYbbRID TV TH210

AB TereBox 2T

AB TereBox 2T

Filip Filip

Přidáno: 23. listopadu 2024

(naposledy upraveno 1. prosince 2024)

Nedoporučuje produkt
  • Pro mne přijatelné ovládání přístroje, přehledný program (EPG)
  • nemusel by se zapínat při výpadku napájení (bohužel mám tušení že to dělají i set top boxy jiných výrobců)
  • čásové nahrávání viz shrnutí

Pokud chci něco nahrát v časovém nahrávání pořad, film aj. v EPG zvolím nějaký ale ten už běží tak napíše - program se přehrává - a tak zbývají dvě možnosti - 1.posunout čas začátku nahrávání asi o 2 min od aktuálního času to je zbytečně komplikované a zdržující. 2.zvolit nahrávání bez automatického ukončení a vypnout ho ručně.
Nejlepši by bylo kdyby se vývojáři zamysleli a vydali aktualizaci s opravou tohoto problému vždyť co na tom zaleží kdy je start nahrávky hlavně ať ukončí. Jinak co se týče ostatního byl bych spokojen mě funguje jak má ale díky této záležitosti nemohu doporučit produkt možná v budoucnu.

Přidáno: 21. listopadu 2024

Doporučuje produkt

Rychlý start, zatím bez problému.

Přidáno: 20. listopadu 2024

Doporučuje produkt

sice kostickuje ale skusim vymenit antenu

Infomir MAG 540

Infomir MAG 540