Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy
V zásadě jdne o věžný SetTop Box pro příjem DVB-T2/T signálu. byl mi sympatický.
Strong SRT 82
Přidáno: 2. května 2024
(naposledy upraveno 2. května 2024)
Zakoupeno v T.S.BOHEMIA a.s.
Nefunkční - špatný obraz,
- Skvělý zvuk
- Solidní zpracování
- Výborná konektivita
- Absence HDMI vstupu
- Android jako základní systém
Reakce značky TESLA
děkujeme za Vaši recenzi set-top boxu TESLA HYbbRID TV T200. Vidíme, že hodnocení je 70 %, ale současně uvádíte shrnutí s hodnotou 2-. Byli bychom velmi vděční, kdybyste nám mohli poskytnout více informací o tom, co bylo důvodem pro toto hodnocení.
Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, neboť nám pomáhá zlepšovat naše produkty a služby. Budeme rádi, pokud nám můžete poskytnout konkrétnější informace o Vašich zkušenostech, které by mohly pomoci identifikovat případné oblasti pro zlepšení.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- Funguje, uvedení do provozu je velmi snadné.
Openbox ForTe2
Přidáno: 29. dubna 2024
(naposledy upraveno 29. dubna 2024)
Zakoupeno v JIRNO - STORE & SERVIS
Doporučuji!
Zatím spokojenost.
Nefunkční tv ani WiFi
- velmi jednoduchá instalace
- srozumitelný návod (avšak není potřeba, průvodce vás sám navede)
- bezkonkurenční cena
- ve středu jsem objednal, ve čtvrtek mi zboží přislo
- na starém set-top-boxu jsem měl kvalitu signálu 75% na tomto mám 90% a našel mi více TV i rádio stanic
Pro průzkumu trhu set-top-boxů nevychází žádný jiný lépe v porovnání cena/kvalita. Bezkonkurenční obraz, jednoduchá instalace a ovládání a navíc více kanálů než na jíných set-top-boxech
- rychlé ladění
- součástí druhý seniorský ovladač
- stabilita
- obraz
- kdo ho koupí neprohloupí
- je to trošku rozměrnější krabička
Set-top box jsem zapojil a funguje skvěle..
- Digitální televize v PC i Ntb
Je to boj. Je to krám.
Žije to svým životem.
Špatná aplikace, chyby v ovladačích.
Jeden den se to po min 30 rozjede a běží parádně, druhý den zase 30 minut stávka.
- Rychlý Set-top BOX od T-Mobile
- Zařízení je z distribuce Českého T-Mobile
- Funguje i na Slovensku, při zapnutí se volí, CZ nebo SK T-Mobile
Potřebovala jsem druhý STB do domácnosti, ale nechtěla jsem se už uvazovat splátkami. Funguje perfektně. Po zapnutí se aktualizoval, zadala jsem přihlašovací údaje pro Magenta TV a vše bezproblémově funguje stejně jako na 1. STB, který mám od T-Mobile s měsíčníma splátkama. Tady nic platit nemusím, pouze jednorázovou platbu za cenu zařízení.
Mascom MC710T2 H.265 HEVC
Přidáno: 20. dubna 2024
(naposledy upraveno 20. dubna 2024)
Zakoupeno v Electro World
- Náhodné nahrávání - občas nic nenahraje
- S většinou flash disků nefunguje
- Zoufalý software
Pokud chcete tento settopbox zakoupit, srolujte peníze do ručičky v vhoťťte do kanálu. Tím si ušetříte zbytečné problémy dokud settopbox nevyhodíte.
Zobrazuji 201 - 220 ze 500 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Další »