Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy
VU+ Zero 4K
Přidáno: 6. listopadu 2024
(naposledy upraveno 6. listopadu 2024)
Zakoupeno v Pluton elektroprodejna
- kvalitní stb
- Jednoduché naladění
- Výborný obraz
- Krátce po naladění se objevily bílé blikající podélné pruhy v dolní polovině obrazovky. Zboží vráceno.
Po zapnutí televize je nutné vypnout a zapnout TV box tlačítkem.
Zařízení má nedostatečný výkon.
Reakce na zadání přes dálkové ovládání jsou zpožděné.
- je malej a skladnej
reaguje opožděně, má spoustu chyb, je ve stejné kvalitě jako ten starej
O2 TV Box (model 2023)
Přidáno: 1. listopadu 2024
(naposledy upraveno 1. listopadu 2024)
Zakoupeno v O2.cz
Je lepší než starší.
- Jeden z mála set-top boxů který má i tuner pro kabelovou televizi. Velký, hezký a dobře do ruky padnoucí dálkový ovladač. Dobrá cena, vynikající obraz. Záznam na USB se kvalitně nahraje, netrhá se, nezamrzá. Oproti mému minulému set-top boxu je zde funkce SHIFT, kdy si uživatel nastaví na nahrávce čas kam nebo o kolik se chce posunout a jedním kliknutím tam přeskočí. (Výborné na přeskakování reklam). Doporučuji ale koupit kvalitní USB s vysokou rychlostí zápisu a přehrávání.
- Trochu složitější seřazení a uložení stanic. V návodu to není, tak člověk musí chvíli laborovat. Ale jde to. Taky postrádám při nahrávání nějaké potvrzení na obrazovce TV. Pouze na displeji set-top boxu je malé REC, ale v podstatě to stačí. Papírový návod je malý a popsány jsou jen velmi základní funkce. Nepodařilo se mi naladit všechny stanice kabelové televize, například ty co vysílají na frekvenci pod 300 MHz a méně už set-top box nezachytí. Doporučuji proto zkontrolovat frekvence programů své kabelovky.
Set-top box jsem si kupoval pouze pro nahrávání pořadú z TV. Tedy jako video. S výrobkem jsem spokojen a mohu doporučit.
- Bylo pro známou, zatím si nestěžovala, takže ok.
funguje OK,dodávka do boxu během dne
Spokojenost
HDMI vstup možnost seřazování programů možnost instalace nahrávání interního i externího HDD(SSD) Ještě bych chtěl vyzvednout ochotu a zájem technika který se mnou komunikoval a přesně a srozumitelně mi vše vysvětlil.Prostě příklad vzorného pracovníka.Kterému záleží na výsledku jeho práce a spokojenosti zákazníka.Cena je adekvátní kvalitu zatím hodnotit nemohu ale myslím že bude také za jedna.Mám to teprve několik dní.
Vše funguje jak má.
Prozatím OK
- rychle se nastartuje
Strong býval špička, ale to už je asi pryč. Má několik vad, kvůli kterým ho budu reklamovat.
Při prohlížení programu (EPG) se restartuje. Nedrží seřazení kanálů. Po update posledního FW se nic nevyřešilo, navíc se samovolně začaly zapínat titulky.
TESLA XT650
Registrovaný uživatel
Přidáno: 22. října 2024
(naposledy upraveno 22. října 2024)
Zakoupeno v NEJCENY.cz
- Má funkci SETTOP boxu, současně android
- Často se seká.
- Často se rozsynchronizuje obraz a zvuk.
- Full HD TV programy se často několik minut zasekávají.
- IR ovladač - nutná viditelnost
Kdybych nebyl línej, tak jsem ho vrátil
Funguje
Funguje, jak má.
Jsem spokojen.
SNADNÉ SPUŠTĚNÍ i možnost dle českého návodu, funguje skvěle
Jednoduchá instalace.
Snadná obsluha.
Nenáročný a plně dostačující a vyhovující pro danný účel.
Produkt splnil plně moje očekávání.
Z mojí strany spokojenost.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »