Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy

Ověřený zákazník OnlineShop tomasek66

Přidáno: 29. října 2023

(naposledy upraveno 7. listopadu 2023)

Zakoupeno v OnlineShop

• EPG je totální katastrofa

Reakce značky TESLA

děkujeme Vám za Vaši recenzi a zpětnou vazbu na set-top box TESLA TE-323. Mrzí nás, že Vaše zkušenost s naším produktem nebyla plně uspokojivá, zejména pokud jde o elektronický programový průvodce (EPG).
EPG závisí na informacích, které poskytuje vysílatel, a náš přístroj se snaží zobrazit tato data co nejpřesněji. Pokud můžete, prosíme Vás o zaslání podrobnějších informací a fotografií na e-mail [email protected], abychom mohli lépe pochopit, co je přesně problémem, a pracovat na jeho řešení.
Ještě jednou se omlouváme za případné nepříjemnosti a děkujeme Vám za Vaši trpělivost a spolupráci.
S přátelským pozdravem,

Ověřený zákazník Allegro.cz Alois

Přidáno: 27. října 2023

Zakoupeno v Allegro.cz

• pir čidlo
  • možnost tuner schovat na zadní stěnu televize
  • cena
  • nemožnost spárování se starým ovladačem
  • musí být dva ovladače, jeden na vypnutí televize
  • za ty peníze na chatu dobrý

ovladač je tenký, prohýbá se v ruce při přepínání

Ověřený zákazník TESLA DD

Přidáno: 27. října 2023

Zakoupeno v TESLA

• Rychlý start
  • Přehledné menu
  • Kvalitní obraz
  • HbbTV rychlé načítání ( teda pokud funguje )
  • Rychlé a jednoduché seřazení stanic
  • Zvuk po cca 45 sec poklesne a vrátí se zpět
  • HbbTV poměrně často nejde načíst
  • Doufám že to vyřeší třeba aktualizace

Reakce značky TESLA

děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu TESLA HYbbRID TV TH210 a za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že oceňujete rychlý start, přehlednost menu a kvalitu obrazu. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a chceme Vám pomoci vyřešit všechny problémy, které jste zmínili.
Co se týká problému se zvukem, který po cca 45 sekundách poklesne a poté se vrátí zpět, aktuálně nám toto chování žádní jiní zákazníci nenahlásili. Doporučujeme Vám zkontrolovat kvalitu signálu a v případě použití zesilovače také jeho napájení. Pomůže nám informace, zdali je problém na jednom nebo všech programech.
Pokud jde o HbbTV, může být problém v některých případech způsoben nedostatečnou rychlostí internetového připojení. Zkuste připojit set-top box přes ethernetový kabel místo Wi-Fi, aby se zvýšila stabilita a rychlost připojení.
Pokud i po provedení těchto úprav problémy přetrvávají, neváhejte nás kontaktovat na našem emailu ([email protected]) a přiložte krátké video. Tím nám umožníte problém lépe analyzovat a poskytnout Vám co nejrychleji možné řešení.
Děkujeme Vám za trpělivost a pochopení.
S přáním hezkého dne,

Ověřený zákazník Electro World Ověřený zákazník

Přidáno: 26. října 2023

Zakoupeno v Electro World

Snadná instalace, přehledné ovládání

XtendLan XL-STB1

Ověřený zákazník Alza.cz Elektronik.

• Kvalitní settopbox.
  • Malá velikost.
  • Lidová cena.

Spokojenost.

Ověřený zákazník TESLA Míla

Zakoupeno v TESLA

Doporučuje produkt
  • Plní vše co jsem očekával,bez problému
  • Nevím

Zatím krátce používáno,nemohu posoudit,zatím vše ok.

Ověřený zákazník Allegro.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v Allegro.cz

Doporučuje produkt

Původně jsem si to koupil na DVD rekordér ale na něj to nefunguje tak jsem to vyzkoušel na tv a tam to funguje perfektně.

Strong SRT 8213

Strong SRT 8213

Ověřený zákazník OKAY.cz Ověřený zákazník

Zakoupeno v OKAY.cz

Doporučuje produkt

S produktem jsem velice spokojena.

TESLA TE-300

TESLA TE-300

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 21. října 2023

Nedoporučuje produkt
  • Serazeni stanic, jak chci ja, jsem nenasel.
  • Dalkovy ovladac je otravny, clovek musi mirit primo na box a kolikrat se musim i naklonit dopredu.

Za ty penize jakz takz.

Reakce značky TESLA

děkujeme Vám za Vaše upřímné hodnocení set-top boxu TESLA TE‒300. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi cenná a pomáhá nám neustále zlepšovat naše produkty a služby.
Pokud jde o řazení stanic podle Vašich preferencí, rádi bychom Vás informovali, že postup je popsán v manuálu, který je k dispozici i ke stažení na našem webu (eshop.tesla-electronics.eu). Navíc, je možné, že máte zapnutou funkci LCN (Logické číslování stanic), která umožňuje přiřadit číslo stanice dle regionálních preferencí. Tuto funkci lze vypnout, pokud by Vám nevyhovovala. Výchozí stav této funkce je vypnuto.
Co se týče dálkového ovladače, všechny set-top boxy, které používají IR signál, vyžadují míření přímo na box, kde je přijímač signálu, a mají omezený dosah vzdálenosti. Doporučujeme také zkontrolovat baterie v dálkovém ovladači, neboť vybité baterie mohou nepříznivě ovlivnit jeho funkčnost.
Pokud byste měl jakékoliv další dotazy nebo potřeboval asistenci, neváhejte nás prosím kontaktovat na adrese [email protected]. Jsme zde, abychom Vám pomohli.
S přáním hezkého dne,

Mascom MC9140UHDCI

Mascom MC9140UHDCI

Ověřený zákazník Alza.cz Jiří

Přidáno: 16. října 2023

(naposledy upraveno 16. října 2023)

• Operační systém Linux
  • Jednoduché ovládání
  • softwarové problémy

Již od koupi se objevují softwarové problémy. Přístroj přesátá komunikovat, zamrzá. Přehrávání se sekne, obrazovka zčerná.
Internetové aplikace sice fungují, ale v náhodných intervalech se př. skylink live vypíná.
Po zapnutí je cca 50% šance, že nejde wi-fi připojení a nejde zvolit ani v nastavení, kde v tu chvíli nabízí pouze "připojení kabelem".
Bezdrátová klávesnice funguje pouze po prvním spuštění po zapojení do zásuvky. Poté nereaguje.
Všechny problémy mají společné řešení - vytažení přístroje ze sítě (během víkendu cca 10x). Pak funguje.
Aktualizace systému nepomohla.

Pokud nedojde v rámci další aktualizace k vyřešení problémů, je to přístroj takřka nepoužitelný. Jeho používání je minimálně těžce otravné.

TESLA Senior T2

Ověřený zákazník atoselektro.cz Zabak76

Přidáno: 12. října 2023

Zakoupeno v atoselektro.cz

• Když funguje je OK
  • Po nějaké době přestal fungovat jeden ze dvou zakoupených kusů, reklamováno

Jeden ze dvou koupených brzo odešel, více problémů než užitku.

Evolveo Alpha T2

Evolveo Alpha T2

Ověřený zákazník EVOLVEO Mirka

Zakoupeno v EVOLVEO

Doporučuje produkt

S produktem jsme spokojeni, krásný čistý obraz.Urcitě by jsme koupili znovu.Je to naše oblíbená, měli jsme i před tím.Doporučuji!!!

VU+ UNO 4K SE H.265 (1x MTSIF DUAL DVB-T2 tuner)

VU+ UNO 4K SE H.265 (1x MTSIF DUAL DVB-T2 tuner)

Přidáno: 11. října 2023

(naposledy upraveno 11. října 2023)

Vyzkoušený ,kvalitní obraz

Evolveo MMBX-A4

Evolveo MMBX-A4

Ověřený zákazník Electro World Mike

Zakoupeno v Electro World

• nemá usb 3
  • android tv - jiné aplikace na google play ( spousta dobrých chybí )
  • u některých filmů se seká zvuk

Dříve jsem měl Evolveo MultiMedia Box C4 a tento typ výrobku fungoval cca 6let bez problémů. škoda že už není v nabídce.

Reakce značky EVOLVEO

děkujeme za Vaši recenzi a sdílení Vašich zkušeností. Mrzí nás, že nejste s výrobkem plně spokojen.
Veškeré specifikace jsou uvedeny na stránkách našeho e-shopu. Pokud výrobek nesplňuje Vaše požadavky, můžete využít vrácení zboží během 14-denní lhůty.
Špatná funkčnost některých médií nemusí být způsobena přímo zařízením, nýbrž kvalitou / poškozením přehrávaného média.
V případě potřeby Vám doporučuji obrátit se na naši technickou podporu [email protected] .
Přeji Vám hezký den.

Mascom MC721PLUS

Mascom MC721PLUS

Přidáno: 10. října 2023

Doporučuje produkt
  • Zcela výhodné, včetně ceny.
  • Neznám

Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25