Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy
- rychlé spuštění programů při zapnutí oproti jiným levným set-boxů
- rychlé a snadné manualné uspořádání programů dle vašich zájmů
- našlo mi to 44 programů v češtině a zbytek německé :-) a kódované
- spuštění neboli načítání nabídek červeného tlačítka ČT, Nova nebo Prima přes wifi při rychlosti download 237 Mbps, upload 214 Mbps trvá cca 15 sekund
Z počátku jsem měl problém s automatickým vyhledáváním programů a tak jsem se obrátil na podporu Tesla. Nahrálo se mi jen pár programů a podpora mi napsala abych si dal zesilovač na anténu, nebo vyskoušet v jiné lokalitě na jiných anténách a pak vrátit jako reklamaci a technici Tesla udělají diagnostiku zařízení. S touto odpovědí jsem nebyl spokojen. Opět jsem nahlédl do nastavení a vyhledávání programů. Našel jsem chybu z mé strany kde jsem měl zapnuté napájení antény. Toto jsem nastavil VYPNUTÉ a spustil znovu automatické vyhledávání. Byl jsem velice překvapen kolik programů to našlo.
Shrnutí; výrobek Tesla Hybbrid tv TH210 je v tuto chvíli nejlepším vyrobkem set-boxů co jsem nakoupil.
Pokud bych měl oznámkovat podporu jako ve škole, tak za mě dostává 5 ... tu nejhorší.
Reakce značky TESLA
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi našeho set-top boxu TESLA HYbbRID TV TH210.
Rychlost HbbTV je závislá na více faktorech. Pro rychlejší a stabilnější odezvu doporučujeme připojení přes kabel LAN, rychlost může být také ovlivněna vytížením serveru poskytovatele a náročností některých verzí HbbTV.
Ohledně Vaší zkušenosti s naší zákaznickou podporou, chceme zdůraznit, že bez znalosti specifických nastavení domácnosti, jako jsou antény, zesilovače, rozvody, nemůžeme plně odpovídat na Vaše dotazy. Pokud máte napájení antény přes 5V ze set-top boxu, je to individuální řešení, které by měl zákazník uvést při komunikaci s podporou.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
- stále a často se zasekává
- není synchronizovaný zvuk a obraz
Reakce značky TESLA
Dobrý den, Pepo,
děkujeme za Vaši recenzi set-top boxu TESLA TE-300 DVB-T2. Je nám líto, že máte problémy se zasekáváním a s nesynchronizací obrazu a zvuku.
Pokud jde o zasekávání, doporučujeme zkontrolovat, zda máte nainstalovanou poslední verzi firmwaru (eshop.tesla-electronics.eu/set-top-boxy-dvb-t2/tesla-te-300-dvb-t2-hevc-fta-prijimac/ záložka "Ke stažení"). Aktualizace FW může pomoci vyřešit tento problém. Pokud budete potřebovat pomoc s aktualizací, neváhejte nás kontaktovat.
Co se týče nesynchronizace obrazu a zvuku, tento problém může mít několik příčin. Doporučujeme provést aktualizaci firmwaru, tovární nastavení a poté znovu přístroj naladit. Pokud problém přetrvává, prosím, kontaktujte nás pro další asistenci.
S přáním hezkého dne,
tým TESLA
funguje,zatím
- zatím pracuje spolehlivě
- Má dobrou citlivost.
- Pomalejší start a pomalejší reakce a komunikace přes síť.
Funguje zatím jak má.
- Dělá co má.
WIWA H.265 lite
Vladimír B.
Přidáno: 20. prosince 2023
(naposledy upraveno 20. prosince 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Oba výrobky dobře znám, objednával jsem je pro známé od různých dodejců. Tři už jsem opravoval- vadné ellyty v napájecí části a čtvrtý po nahrátí firmware z USB zablokoval a je na vyhození.
- Snadná obsluha, přehledné menu.
- Výrobek byl dodán s polským návodem a dodacím listem. Kdybych neznal obsluhu, asi bych dlouho bádal, co s tím.
- Bojím se od Allegra cokoli neznámého objednat bez českého návodu. I když ze zákona má být zboží dodáno s českým návodem.
Spokojenost, jednoduché třídění kanálů, malá spotřeba, možnost zvolit výstup scart kabelem, nebo HDMI.
Možnost zvolit napájení anténního zesilovače po koaxiálním kabelu po zapnutí WIWA boxu.
- vysoká cena
- rozměry,
- co potřebuji, to umí
- větší pevné disky neobslouží, asi nemá výkon
Až na to, že se z pevných disků musí pořady kopírovat na flešky, aby se to dalo přehrát, dostatečné
- ⁸
funguje
O2 TV Box (model 2023)
Přidáno: 15. prosince 2023
(naposledy upraveno 15. prosince 2023)
Zakoupeno v O2.cz
- Několikrát denně se to sekne , načítání trvá moc dlouho
Doposud jsem měl jen přístroje od firmy Evolveo a vždy jsem s nimi byl spokojen.
Zařízení po zapojení funguje dobře, jsem spokojen.
- Je funkční.
Funguje.
tento výrobek pracuje výborně jsem spokojen.
- Zastaralý přístroj
Nepřehrává z USB soubory MKV.
Druhý ovladač musí být namířený přímo na přístroj, jinak nefunguje. Tlačítka jsou tvrdé, musí se použít hodně síly.
- Je to dobré