Nejnovější recenze ze sekce Set-top boxy
dobrý
Kompaktní, intuitivní ovládání, srozumitelný návod, po zapojení se sám aktivuje, vyhledá a uloží TV i radio, červené tlačítko OK.
- často se seká obraz
- Snadné a přehledné ovládání
Doporučuji zakoupit
- Rychlost, perfektne zabalene, odpovidajici kvalita.
- možnost připojení přes WIFI
- rychlé načítání
- funkce HBBTV
Jako velkou výhodu vidím připojení přijímače přes wifi, žádné tahání kabelu. Celkem rychle reaguje na povely a načtení HbbTV je taky uspokojivě rychlé u starého setoboxu to trvalo věčnost.
- kvalita
- menu
- česká značka
Příjemná záležitost, snadná obsluha, snadná instalace. Povedený design produktu.
- Dva tunery
- Složitý návod
Zatím funguje bez problémů , malá krabička která nezabere místo. Ovladač za tmy rozsvítí pokud ho chci použít.
zatím funguje jak má
ve své podstatě splńuje to co potřebuju.
- funguje spolehlivě
- HDMI CEC nekompatibilní se starší TV Samsung
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu a vysoké hodnocení našeho produktu TESLA HYbbRID TV TH210. Jsme velmi potěšeni, že náš set-top box splňuje Vaše očekávání a funguje spolehlivě.
Omlouváme se za problémy, které jste zaznamenal s kompatibilitou HDMI CEC se starší televizí Samsung. Rádi bychom Vám pomohli najít možné řešení tohoto problému.
HDMI CEC je skvělá funkce, která umožňuje zařízením komunikovat a spolupracovat. Avšak může dojít k problémům s kompatibilitou, zejména pokud jde o zařízení od různých výrobců nebo starší modely televizí.
Zde jsou některé kroky, které můžete podniknout, abyste zjistili, zda je možné problém vyřešit:
- Kontrola nastavení HDMI CEC: Zkontrolujte nastavení HDMI CEC na Vaší televizi a na našem set-top boxu, abyste se ujistili, že jsou správně nastavena. Některé televizory mohou mít HDMI CEC funkci schovanou pod různými názvy v menu nastavení.
- Vyzkoušejte jiný HDMI kabel: Pokud používáte starší nebo nekvalitní HDMI kabel, může to být příčinou problému. Zkuste vyměnit HDMI kabel za novější nebo vyšší kvalitu.
Jsme zde pro Vás, pokud budete potřebovat další pomoc nebo informace. Neváhejte nás kontaktovat na adrese [email protected]. Děkujeme Vám za důvěru v produkty TESLA.
S přátelským pozdravem,
tým TESLA
Vpořádku
vŠE VPOŘÁDKU.
Stejné zařízení jako dodává T-Mobile.
Dva dny jsem marně i s nápomocí "umělé inteligence", Chat linky, Call linky se pokoušel nový set top box rozchodit. Po vracení produktu na prodejnu bylo potvrzeno, že je přístroj nefunkční. Žádný náhradní jsem neobdržel, s tím že do měsíce bude "můj nový" set top box opraven. Jsem zvědav zdali mi O2 odpustí aspoň jednu měsíční splátku, když mi kvůli závadě na straně O2 služba nefunguje.
- EPG je totální katastrofa
Reakce značky TESLA
děkujeme Vám za Vaši recenzi a zpětnou vazbu na set-top box TESLA TE-323. Mrzí nás, že Vaše zkušenost s naším produktem nebyla plně uspokojivá, zejména pokud jde o elektronický programový průvodce (EPG).
EPG závisí na informacích, které poskytuje vysílatel, a náš přístroj se snaží zobrazit tato data co nejpřesněji. Pokud můžete, prosíme Vás o zaslání podrobnějších informací a fotografií na e-mail [email protected], abychom mohli lépe pochopit, co je přesně problémem, a pracovat na jeho řešení.
Ještě jednou se omlouváme za případné nepříjemnosti a děkujeme Vám za Vaši trpělivost a spolupráci.
S přátelským pozdravem,
tým TESLA
- pir čidlo
- možnost tuner schovat na zadní stěnu televize
- nemožnost spárování se starým ovladačem
- musí být dva ovladače, jeden na vypnutí televize
- za ty peníze na chatu dobrý
ovladač je tenký, prohýbá se v ruce při přepínání
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »