Poradna TESLA Duplex T2

Autor: Eva | Vloženo: 20.10.2019 000 11:48 | Témata: Poradna TESLA Duplex T2

Eva

Eva

Lze v nahrávce pŕi přehrávání označit místo, ze kterého později spustím pokračování sledování?

  • Jirka

    Jirka

    22. října 2019

    Ne .Můj 15 let starý set-top box to uměl.........

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (3)
    • Ne
    • Eva

      22. října 2019 - Eva

      Děkuji za reakci. To je tedy hodně nepraktické! Předpokládám, že tedy nelze ani vystřihnout část (začátek reklam aj.)?


    • Jirka

      23. října 2019 - Jirka

      No nevím jak to je se stříháním,ale přeskakovat v nahrávce jde(dokonce lze nastavit po kolika minutách),nebo klasicky přetáčet,kdy se díváte na zrychlený obraz(rychlost jde taky nastavit).Holt si musíte pamatovat kde jste ve sledování programu skončila.Jinak ostatní dvoutunerové set-top boxy co jsou tu za podobnou cenu jsou dle recenzí podobné,néli stejné jenom se jinak jmenují.


    • Tommiq

      5. listopadu 2019 - Tommiq

      Ve většině případů jsou stejné, jenom se prodávají pod jinou značkou.

      Stříhat v set-top-boxu nejde. Zlatý můj bývalý DVD Rekordér Panasonic. Ale nahrávka má příponu .ts a jde přehrát a stříhat v PC.

      Pokračovat v přehrávání z místa, kde jste minule skončila, nelze. Nahrávka se spustí vždy od začátku. Musíte si zapamatovat čas, a příště si na toto místo dojet.


    • yagi

      29. prosince 2019 - yagi

      Není to tak. Nahrávku můžete kdykoliv přerušit a dokoukat třeba druhý den. Při přehrávání nejdřív stiskněte PAUSE, potom ze čtyř barevných kontextových tlačítek ve spodní části D.O. stiskněte ČERVENÉ TL. Na obrazovce je grafická lišta s časovou osou přehrávání a na ní se zobrazí šipka coby indexová značka. Potom musíte ještě stisknout STOP a EXIT, kterým se dostanete ze seznamu nahrávek.

      Druhý den po zapnutí přístroje vstoupíte stiskem MEDIA do seznamu nahrávek, vyberete tu, co chcete dosledovat a stiskem O.K. klasicky spustíte od začátku. Pozor, teď už stačí stisknout ZELENÉ TL. (opět ta kontextová tlač. dole) a přehrávání poskočí a spustí se z místa, kde jste označili index. Jednoduché a v návodu se to fakt nedočtete, ani na stránkách Tesla electronics - dovozce.


    • Tommiq

      30. prosince 2019 - Tommiq

      Skutečně, je to tak. Vůbec jsem nevěděl, že toto jde. Můžu si označit v nahrávce jakékoliv místo (nebo i více) a z něj později pokračovat v přehrávání.
      Je to velmi praktická a užitečná funkce. Divím se, že ji výrobce nijak neprezentuje.
      Děkuji za tip předchozímu uživateli.


    • Eva

      30. prosince 2019 - Eva

      Také děkuji, moc mě to potěšilo!
      Nemohl byste (yagi) nám dát nějaký další tip, který by byl stejně užitečný? Jistě bychom, jako uživatelé, moc ocenili!


    • yagi

      7. ledna 2020 - yagi

      Nemáte vůbec zač, já se tady taky dozvěděl, že dvojím stiskem tl. INFO se dostanu do seznamu záznamů, když přístroj právě nahrává a můžu si vybrat jinou nahrávku, nebo se zpožděním sledovat to, co se právě nahrává. Pomohlo mi to v rozhodnutí, který dvoutuner pořídit.
      Musíte si holt s přístrojem pohrát, zkoušet i neobvyklé kombinace stisku tlačítek na D.O. a sledovat, co to hlásí. Tak jsem přišel na to uvedené výš. Jen škoda, jak už zmínil Tommiq, že dovozce na stránkách tyto funkce neprezentuje, když už nejsou v tištěným manuálu...


    • Eva Ehrenbergerová

      8. ledna 2020 - Eva Ehrenbergerová

      Mnohokrát děkuji (yagi), i výše uvedený postup (seznam a přepnutí záznamů) je velmi užitečný. Když na něco dalšího narazíte, ráda převezmu. Ještě mě zlobí to, že není viditelné probíhající nahrávání (nějaká červená kontrolka) a taky občas nespolehlivě nahrává buď krátce nebo když jsem zadala opakované pravidelné nahrávání konkrétního jednoho pořadu i s časovou rezervou, tak se označí jiným názvem a nahrálo se vždy několik hodin navíc. Tím, že se nedá "vystřihnout" přísl. část (mimo PC), tak je archivace a násl. hledání konkrétní části nahrávky nepraktické. Je to asi stejně jen dočasné řešení a s nahráváním a úpravou nahrávek na DVD rekordéru se nedá srovnávat. Prostě nahrát a hned přehrát a smazat. Zdravím. Eva


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.