Poradna Strong SRT 5222

Autor: | Vloženo: 19.03.2010 000 16:04 | Témata: Poradna Strong SRT 5222

Spolehlivost nahrávání na USB flesh, zda "nezamrzá" ?

Mám opakovaně špatné zkušenosti s problémy při nahrávání u některých jiných výrobků (Elitek 8844). Při použití nastavení z EPG, ale i např. ukončení hahrávky, zamrzání. Někdy i totální, kdy nepomohlo ani vytažení ze sítě - takže jedině zásah servisu. STR 5222 je na trhu krátce, takže bych prosil o zkušenosti odborníka, případně jiných uživatelů. Funkce tunerů bývají bez závad.
Díky za odpověď

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    25. března 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Mám SRT 5222 a je to zklamání. Občas se sekne a musím ho vytáhnout ze zásuvky. Ve vypnutém stavu trochu píská zdroj. Dálkové ovládání je málo citlivé. Obraz je skvělý a nahrává v pohodě i na nejlacinější flashdisk. Když se ale sekne, tak bych ho rozšlapal.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      25. března 2010 - Anonymní uživatel

      Dík za odpověď. Zřejmě neexistuje model se všemi ideálnímu vlastnostmi. Momentálně testuji několik dní OPTEX ORT 8944 2T v.2. Zde bylo zamrzání odstraněno posledně vydaným Firmware. Obraz je rovněž skvělý, nahrávka taky, k dálkovému ovládání nemám výhrady. Vytknout se dají jen některé vlastnosti, týkající programování nahrávání. Nefunguje mi přímý vstup tlačítkem DO do menu časovač (podle návodu by mělo). U EPG nejde prodloužit čas konce nahrávání (reklamy). Při nastavení nahrávky přes EPG se po skončení neuvede do režimu standby. Pokud se programuje v časovači, postrádám zase seznam naplánovaných nahrávek. Jinak se mi zatím neobjevila žádná závada. Zajímalo by mě, jak v tomto směru je na tom SRT 5222, protože stále uvažuji s jeho koupí.


    • Anonymní uživatel

      16. dubna 2010 - Anonymní uživatel

      Strong je šmejd. Nebrat. Když vlezu do EPG tak se skoro vždycky sekne a musím ho vytáhnout ze zásuvky. Očas hlásí pomalé zařízení i s nejrychlejším flashdiskem který jsem sehnal (Team X092). Soubory jsou překřížené když je stáhnu do počítače. Přístroj se někdy sám restartuje. Je to ksindl, rozhodně nebrat.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.