Poradna Sencor SDB-3007T

Autor: | Vloženo: 19.12.2010 000 11:30 | Témata: Poradna Sencor SDB-3007T

Jak tady vlastně funguje TimeShift?

V menu nastavím TimeShift zapnuto, ano i když nenahrávám, tak je vidět (na DO rec list), že se MB skutečně odečítají. Jak ale vlastně tuto funkci můžu využít? Myslím přímo fyzicky, rozumím tomu, že pokud jsem vyrušen atd... Ta funkce je spřažená s nahráváním na HDD nebo přehrávání z HDD nebo jen při klasickém sledování pořadu? Prosím o dosvětlení, v jakém režimu ji mohu použít a hlavně jak. Děkuji.

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    20. prosince 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Pokud sledujete právě vysílaný pořad a jste vyrušen, umožní vám tato funkce pokračovat po vyrušení dál ve sledování od místa, kde jste pořad přestal sledovat. V principu se průběžně nahrává běžící pořad a stb vám ho současně přehrává se zpožděním vzniklým při přerušení sledování. Odtud i název funkce Time shift (časový posun).

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne
    • Mikro

      21. prosince 2010 - Mikro

      Již jsem nějakou chvíli po vznesení mého dotazu na celou věc přišel, opravdu banální, já netušil, že mám použít POUZE pauzu při právě vysílaném pořadu a pak jsou k dispozici posuny atd. Ale i tak vám děkuji za odpověď, byla by jistě přínosem, kdybych na to nepřišel. Zjistil jsem však také, že nemusí být v Menu nastaven PVR na TimeShift zapnuto. I když jsem ho měl VYP., tak po již zmíněné pauze došlo k zastavení obrazu atd. Tj. HDD pak neběží stále, ale jen, když ho právě potřebuji. I při vyrušení a aktivaci TimeShiftu, než HDD naběhne, je velmi krátká chvíle a navíc po aktivací pauzou už mě to vlastně nezajímá, už se nahrávání děje. Třeba tato poznámka pomůže i někomu jinému. Ještě jednou děkuji.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.