Poradna Sencor SDB-1062T

Autor: Vlastousek | Vloženo: 02.12.2011 000 19:51 | Témata: Poradna Sencor SDB-1062T

Vlastousek

Vlastousek

Propojení k notebooku

Chtěl jsem se optat tento set-top box má spoustu možnosti co vše je možné k němu připojit. Mám ho připojen k staré TESLA color 429 asi 25let stará uhlopříčka ale 67cm a plně mi vyhovuje. Ale když se dívám na noťas mám jen 14 palců šlo by ho do tohoto set-top boxu připojit? Zběžně mi přijde že by to šlo přes HDMI nebo jak se menuje ten kabel na propojeni s projektorem ten mám můj notebook i tento box mi tak přijde.. šlo by to tedy? Mám acer 4820tg mám tu na něm cca 1cm na 0,5cm a má to 15 dírek vedle toho je ještě něco co vypadá jako Usb ale usb to není.. tak co byste zvolili na propojeni tohoto notebooku a settop boxu s tou telkou přeci jen 14palcu(30cm) a nebo na to koukat na te telce 67 diky moc..

  • vlastousek

    vlastousek

    2. prosince 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Už jsem si našel set top box má D sub 9 kolíků, pak 2 scarty na připojení videa, a pak 3 malí dírky jakoby na repráky ale asi se to dá propojit nějak do DVD přehrávače... a máj notebook má tech 15 dírek je VGA ale vedle toho to 1x0,5 cm, co vypadá jak USB je to HDMI.. ale ten box to nemá tak jaká je nejlevnější varianta tedy a půjde to vůbec propojit?? díky

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.