Poradna Evolveo Omega T2 DT-3060

Autor: Mimilda666 | Vloženo: 16.02.2020 000 18:32 | Témata: Poradna Evolveo Omega T2 DT-3060

Mimilda666

Mimilda666

Časovač

Pokud přes EPG nastavím časovač,bez toho abych měl zastrčenou USB paměť,(nahrávám na DVDR přes Scart) STB se zapne,ale ne na program nastavený v časovači.Je nastaven program při kterém jsem STB vypnul.Takže mám pocit,že tato funkce je dobrá akorát jako budík,kdybych měl TV v ložnici.Nehledě na to,že se STB po uplynutí doby nastavené přes EPG nevypne.Také,pokud nastavím na pozdější dobu další nahrávání STB se nepřepne.na další program.Je to chyba?Nepodařilo se mi to zprovoznit při jakémkoliv nastavení v menu.
Pokud USB připojím,funguje správně.
Chtěl bych používat nahrávání na DVR,protože,můžu editovat a řadit podobné nahrávky do skupin(recepty)

  • Karel

    Karel

    17. února 2020

    Blbá rada, také rada. Asi Vám nezbude, než nahrávat i na flash a potom to jednoduše smazat. Časové nahrávání nastavit s přesahem na začátku a hlavně na konci nahrávaného pořadu. Tentýž čas nastavit v DVD a jeho nahrávku sestříhat, tak by to, asi mělo fungovat. Zdravím Karel.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Mimilda666

      18. února 2020 - Mimilda666

      Díky, taky mě to napadlo a asi to bude jedinný pro mne fungující způsob. Ještě nemůžu přijít na to nastavení rekordéru v menu. Pokud zvolím velikost nahrávky na 1G , tak každý soubor bude mít tuto velikost, bez ohledu na délku nahrávky?


    • Karel

      18. února 2020 - Karel

      Pokud zvolíte velikost nahrávky na 1GB (nebo jinou velikost), tak každá nahrávka bude složena ze souborů o této velikosti a bude uložena v jedné složce. Délka nahrávky, pak určuje počet souborů.
      Nevím, k čemu je to dobré, nebo komu se to takto hodí. Nastavení na AUTO (automatická velikost souboru), zajistí nahrávku v jednom souboru, FLASH musí být naformátovaná na NTFS , aby byla nahrávka v jednom kuse. Zdravím Karel.


    • Mimilda666

      19. února 2020 - Mimilda666

      Dobrý den Karle . Naformátoval jsem , ale nahrávka je rozdělena na 3 části různě seřazené. Pár vteřin kdy STB zapne, pak hlavní pořad a pak zase pár vteřin kdy STB vypne.Pokud nastavím delší čas na konci je tam ještě další soubor. Není to ani seřazené dle času. Moje drahá polovička je z toho na větví. Pokud nastaví dva nebo tři pořady je tam nahrávek asi milion a to i v časech kdy je STB vypnut . Kdybych se nechtěl rozloučit se stále perfektně fungující plazmou Panasonic, jdu raději do nové TV.
      Pěkný den
      Miloš


    • Karel

      19. února 2020 - Karel

      Dobrý den, jsem z toho, co píšete poněkud zmaten, než si to začnu ujasňovat, tak bych podotknul, že výměnou televizoru, toho asi moc nevyřešíte. Když budete nahrávat na flash v televizi, budete muset koukat, na to, co se nahrává nebo mít TV přepnutý do STANDBY. Z nové televize se nahrávat dá jen na FLASH, výstupy pro jiné přístroje nejsou. V nových televizích bývá nahrávka kódovaná, tak že ji nikde nepřehrajete, ani v jiné TV stejné značky. Z toho plyne, že archiv, by se musel dělat ze samých flesh a střih není možný vůbec. Nevím, jestli je nějaká TV, která by nekódovala.
      Nevím, jestli jsme si dobře rozuměli v nastavení STB, já mám nastaveno AUTO ( velikost souboru ) a FLASH formátovanou na NTFS přímo v STB a problém žádný nemám.
      Jelikož si myslím, že problém nebude zajímat veřejnost, navrhuji, že Vám napíši na e-mail, ( asi se do adresy trefím ) Pokud ne, tak do SKYPE a tam bych Vám, když to bude nutné, kamerou ukázal moje nastavení STB. Pokud se do adresy trefím, tak mi prosím odepište. Děkuji Karel.


    • Mimilda666

      19. února 2020 - Mimilda666

      Dobrý den.
      [email protected]
      Děkuji.
      P.S
      ale nemám problém si dopisovat zde,i když nahrávku ani fotku nastavení si zde nepošlem.Možná by to ale veřejnost zajímalo :-)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.