Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Autor: | Vloženo: 29.07.2011 000 09:25 | Témata: Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Nahravani na externi disk

Měla bych pár dotazů k nahrávání. Používám 2,5 externí pevný disk a když sleduji nahraný pořad, občas se mi objeví upozornění, že rychlost zařízení je nízká. Je pomalý STB nebo disk? Předtím jsem nahrávala na flashku a ta zpráva se mi objevovala taky. Když už jsem u toho, dá se tohle otravné upozornění nějak odstranit?

Další problém je programování nahrávání přes EPG. Jeden pořad nahrávám od pondělí do pátka a když v neděli označím pět pořadů, už se mi párkrát stalo, že se mi to následující den prostě vymazalo a musela jsem označovat znovu.

Poslední věc je, že se mi nahrávání někdy (většinou večer) spustí samo od sebe. Vypadá to tak, že jsem měla někdy nastavené nahrávání přes časovač, teď už je to neaktivní, ale jako by to v STB nadále bylo někde uloženo.
Zajímalo by mě, jestli se to někomu taky přihodilo. Za všechny nápomocné rady předem děkuji.

  • Eidz eidz

    Eidz eidz

    29. července 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Postupně.
    Hláška o rychlosti - je to chyba firmware, třeba dát OK. Pokud změním typ záznamu na TS, neobjevuje se to tak často. Rychlost HDD je dostatečná.

    EPG je kapitola sama pro sebe. Opět smazání naprogramovaných programů je chyba firmware.

    Zapnutí nahrávání - opět chyba. Ano, děje se to, prostě si začne nahrávat, např. hodinku... Pravidlem to je, když naprogramované nahrávání pomocí časovače ručně stopnu. Pak na 100% v průběhu dne začne nahrávat v délce dle časovače znovu...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (5)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.