Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Autor: | Vloženo: 11.02.2011 000 15:30 | Témata: Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Straširybky

Dělá vám to taky?:

Při přepnutí kanálu se někdy objeví symbol zámku. Po pár sec. zhasne. Zvolený prg se přepne normálně.

Při přehrávání je nepřístupná FILE a MENU.
Při nahrávání jen FILE, do MENU mohu.

Nepřišel jsem na to, jak "vyskočit" z rychlého posuvu. Buď to musím přestrkat na nulu, nebo PAUZA a PLAY. Není něco na jednu klávesu?

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    11. února 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nerozumím co je přepnutí kanálu a co znamená že zvolený program se přepne normálně - přepínáte kanály a ještě programy ?? Patrně máte na mysli, že zvolený program (kanál) se zobrazí normálně, jen chvilku tam svítí symbol zámku. Symbol zámku se objevuje většinou u kódovaných (placených) programů. Nevím, jestli nemáte v dosahu takové programy a nemáte je automaticky naladěné, ale to by se nezobrazovaly, jen by se na tom čísle objevil tento symbol zámku, ale obrazovka by zůstala černá - pokud byste neměl povolený přístup na tyto kanály.
    Rychlé převíjení je pro návrat do normálního přehrávání 2x stisk pauza/play, nebo opětovným stiskem šipky vpravo (zrychleně) - tam to cykluje dokola - 1/2/4/8/16/32/1/2x ...
    Při nahrávání se zapisuje do FILE, tak to přístupné není
    Pokud přehrávám, tak z FILE, takže není důvod znova tam vstupovat, když jsem si tam vybral pořad k přehrávání. Co se týká MENU, pro sledování přehrávaného pořadu tam není co k nastavování, a výrobci asi nepředpokládají, že by měl někdo při sledování vybrané nahrávky potřebu provádět nastavování přístroje nebo ladění.
    Kromě toho chvilkového zobrazení zámku mi to funguje stejně jak popisujete, funkčnost i ovladatelnost považuji za dostatečné.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.