Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Autor: | Vloženo: 20.01.2011 000 00:51 | Témata: Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Kvalita obrazu a nahrávky Evolve Mercury DT-2030

Dobrý den,
doposud používám DVB-T EVOLVE DT-1505 a s kvalitou obrazu a nahrávky jsem velmi spokojen. Krásný obraz (můj subjektivní dojem, signál mám 61% a kvalita 88%. S jinými značkami nemám zkušenost.) Teď hledám 2-tunerový přístroj a typ Evolve Mercury DT-2030 mě zaujal, ale někde v recenzích jsem četl, že kvalita obrazu je u tohoto modelu horší než např. u jiné značky (název si bohužel nepamatuji). Mohl byste mi prosím, někdo napsat, jestli přístroj zobrazuje stejně dobře jako můj stávající typ, nebo nějak vyjádřit kvalitu zobrazení, popř. když se na něm dají současně nahrávat dva programy a na třetí dívat, je to na úkor kvality?(měl jsem za to, že technologie zobrazování je u všech značek stejná) Případně Váš typ na kvalitní 2-tunerový přístroj?
Předem Vám děkuji za odpovědˇ.

  • Eidz eidz

    Eidz eidz

    20. ledna 2011 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Vezmu to odzadu.
    Kvalitní 2-tunerový přístroj nebude stát 1000 Kč. Připravte si 5 a víc. ;-)
    Pokud chcete hodnotit kvalitu obrazu, asi by bylo fajn vědět, co máte za zobrazovací jednotku. Ono na 60 cm to bude jiné, než na 120 cm... Já nedokáži hodnotit. U CD nahrávek taky neslyším rozdíl mezi lisovaným a páleným CD. A ostatní jo.
    Ale kupte to přes eshop, vyzkoušejte a případně do 14 dní vraťte. Budete sice chudší o dvoje poštovné, což bude odhadem kolem 200 Kč. To je 20% z pořizovací ceny přístroje. Hmmm, asi bych kvalitu obrazu neřešil :-)
    A nevěřte recenzím. Píšou to lidi, co mají posunutý uhel hodnocení. Ono, když Vám měsíčně projde několik přístrojů rukama, tak hold máte jiné měřítko, než když koupíte 2 přístroje ročně ;-)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.