Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Autor: | Vloženo: 14.09.2010 000 09:28 | Témata: Poradna EVOLVEO Mercury DT-2030

Nastavení nahrávání

Chci se zeptat jak si mám na STB nastavit nahrávání, aby jsem měla začátek a hlavně konec( problém stanice NOVA), Přes EPG mi to šlo , ale nebyl tam konec. To se dělá nějak přes časovač. Manuál uvádí nastavení nahrávání přes EPG nebo použít časovač.
Dále se chci zeptat, kde je problém. Zkoušela jsem nahrávat z NOVA CINEMA a COOL ve stejnou dobu a psalo mě to na obrazovce něco o rychlosti zařízení a druhý film se při přehrávání sekal . Prosím o radu a děkuji.

  • Martin Pulec

    Martin Pulec

    15. září 2010 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Hezký den,
    ad 1) ano, časovač je přístupný touto cestou: Menu->Nastavení->Nastavení časovače->Časovač programů a nezapomenout zaškrtnout "Automatický zaznam" (předposlední položka, na druhé "obrazovce"). Je to trošku krkolomné, ale v tomto případě nevím o lepší možnosti.
    ad 2) (viz moje odpověď panu Kolcovi) Je potřeba poměrně hodně rychlé záznamové zařízení, asi to chce odzkoušet, protože nevím přesně, jaká rychlost je potřeba. Moje flashka, jež má propustnost 16 Mbit/s, také nestačila (i když by teoreticky mohla, datový tok je cca 4 Mbit/s na kanál).
    Doporučuji se podívat po rychlejších flash discích, případně externí harddisk - u těch ještě pozor na napájení - nejlépe s externím adaptérem nebo alespoň úspornější disk (např já. mám notebookový v USB adaptéru). Pokud by totiž ext. disk vyžadoval větší odběr z USB konektoru, tak by to STB nemusel zvládnout poskytnout...
    To sekání je doprovodný jev toho, že STB nestíhá zaznamenávat na pomalé zaznamenávací zařízení.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (4)
    • Ne (1)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.