Poradna EVOLVEO Arcadia DT-3030HD

Autor: | Vloženo: 11.05.2014 000 02:59 | Témata: Poradna EVOLVEO Arcadia DT-3030HD

Jde vymazat film ?

Mám dotaz. Když připojím externí disk a nebo flešku 16gb kde mám stažené filmy z PC a po jejich shlédnutí na TV... tak jde u tohoto zařízení filmy vymazat a nebo musím externí disk-flešku odpojit a film vymazat v počítači ?? Jde o filmy stažené z internetu

  • ladar

    ladar

    14. května 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Nahrávky lze mazat přímo v boxu. Zvolte na dálkovém ovladači - usb - pvr - modré tlačítko (položka se zaškrtne) a Ok,Ok a je hotovo.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
    • Pacanda

      22. května 2014 - Pacanda

      Dík za odpověď. STBox jsem si nechal poslat. Příště bych, ale doporučoval dotaz přečíst 2x za sebou a ještě lepší by bylo až do konce. Mě se jednalo o filmy stažené z netu, které mám na externím disku a né nahrané z TV. Ty bohužel z tohoto boxu vymazat nejdou. Složka PVR určená pro filmy nahrané z TV tam to samozřejmě jde. STBox vracím jako koupě-omyl. Pokud by někdo věděl, který STBox filmy stažené z netu z externího disku smazat umí dejte vědět.


    • ladar

      23. května 2014 - ladar

      No programátoři často dělají chyby. Lze to obejít, pokud je opravdu nutné mazat v settopboxu. V PC je to podstatně pohodlnější. Stačí dávat filmy z venčí do samostatných složek a ty jsou viditelné ve volbě PVR a zde modrým tlačítkem jdou smazat.


    • Pacanda

      24. května 2014 - Pacanda

      Pokud mám mazat filmy v PC tak pak není třeba STBox. To pak stačí kus papíru a tužka a zapisovat si zhlédnuté filmy stažené z internetu + dokumenty nebo různé díly seriálů a jednou za čas je pak vymazat v PC. Je to, ale dost otravné. Jednodušší by bylo kliknout na film a film je pryč. Jinak jsem sondoval a filmy dával do složky PVR a měnil i koncovky z .avi .mkv atd. na .mts .ts . Ano potom vymazat ze složky PVR viditelné filmy jdou, ale bohužel zase nejde žádný film spustit. Vše je řízeno souborem .ini, který film nemá v záznamu a proto ho nespustí.


    • ladar

      24. května 2014 - ladar

      Souhlas. Vyšší schopnosti mají multimediální centra okolo 2-3 tisíc. V nich je obsažený jakýsi průzkumník a ten jde přímo na disk. Před časem jsem měl Energy sistems a ten to uměl.


Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.