Poradna Emgeton VISION3

Autor: | Vloženo: 08.12.2010 000 16:44 | Témata: Poradna Emgeton VISION3

Dá se nějak přejmenovat nahraný záznam?

při velkém množství nahrávek, je to pak nepřehledné, když jsou všude datumy. Alespoň na pc to nepujde? upravou infa treba?

  • není důležité jméno uvádět

    není důležité jméno uvádět

    27. prosince 2010

    Něco z toho budete již určitě vědět, ale popíšu pro další zájemce neznalé problematiky:

    Emgeton Vision 3 zapisuje nahrávky na flasce do složky MYRECORD (tu si nově vytvoří, pokud ji tam ještě někdo nemá). Zkoušel jsem odpojit flashku od přístroje (USB), připojit do PC opět přes USB. Každá nahrávka, je to vlastně složka, je složena z minimálně 2 souborů: 0001.ts, (přehraji např. ve W Media Playeru) a 1 kB souboru Info.rcd. Přístroj zapisuje tuším že po 1 GB, takže když je soubor velký, tak přibude další - 0002.ts. Ve složce MYRECORD to přejmenovat nejde ani na počítači. Pokud tuto 2souborovou složku přesunu z MYRECORD na zbytek flasky, tak složka s nahrávkou jde přejmenovat a takto se jeví i pro připojení flasky k Emgeton Vision 3. Takže původní nahrávka už není na flasce v původní MYRECORD - složka MYRECORD se na obrazovce v menu Emgeton Vision 3 objeví jako "nahrávky". Přejmenovaná nahrávka se nachází v nabídce "filmy" - zde je sice vidět, ale přehrát nejde. Jdou přehrát jen nahrávky z MYRECORD. V nabídce "filmy" mohu přehrát jen filmy přetažené z PC na flasku (v mém případě formát .avi, měly by jít i další formáty, zatím jsem nezkoušel). V nabídce "hudba" lze přehrát skladby přetažené na flashku z počítače, to samé s obrázky i filmy a tyto mazat jen přes počítač. V zařízení jdou mazat jen nahrávky pořízené na tomto zařízení; takto pořízené nahrávky jdou samozřejmě mazat i přes počítač, ale obráceně to nejde. Nebo se mi to zatím nepodařilo.

    Příklad zápisu výborného primáckého Autosalonu z 25.12.2010:
    složka MYRECORD:
    1. soubor: 20101225-084001-0370-PRIMA
    zde soubory: 0001.TS
    0002.TS
    INFO.RCD
    2. soubor: 20101225-092017-0735-PRIMA
    zde soubory: 0001.TS
    INFO.RCD

    Celý záznam je včetně reklamy, rozdělený do dvou složek, dá se to prý vystříhat a poslepovat v jeden celek, syn mi radil SW Sony Vegas (existují určitě i další programy), který má být i v CZ. Nevím, snad to převádí i do jiných formátů, které přístroj akceptuje (MPG, AVI). Tady jsem zatím s pokusy skončil, není zatím čas.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.