Poradna Amiko VIPER

Autor: MarkTSB | Vloženo: 10.12.2019 000 08:49 | Témata: Poradna Amiko VIPER

MarkTSB

MarkTSB

Vidím jenom logo OpenATV a systém vůbec nenaběhne, co s tím ?

trochu jsem blbnul s aktualizacemi a dostal jsem se do stavu kdy zapnu set top box a vidím jen logo OpenATV které by mělo po chvíli zmizet a systém by měl naběhnout, bohužel se tak nestale a to logo OpenATV přes celou obrazovku tam zůstane napořád. Jak mohu systém obnovit do funkčního stavu ?

  • Thomas132

    Thomas132

    10. prosince 2019

    tohle má naštěstí velmi jednoduché řešení.

    1. Stačí vzít nějakou prázdnou USB flashku

    2. Z odkazu http://images.mynonpublic.com... stáhnout zip archiv OpenATV 6.0 a rozbalit jeho obsah na zmíněnou USB flasku tak, aby v kořenu flashky byl nejdřív adresář vipert2c a teprve v něm další soubory s koncovkou bin

    3. Vypni set top box (raději úplně odpojením ze zásuvky), vlož do něj tuto flashku a set top box zase zapni ... sám si umí najít že je vložena instalační flashka a z ní nainstaluje čistý openATV 6.0 do zařízení. Jakmile bude instalace hotová vyzve tě k vyjmutí USB flashky a k restartu set top boxu, pak ti systém opět naběhne a zařízení se bude chovat jako čerstvě vybalené z krabice.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Thomas132

      10. prosince 2019 - Thomas132

      tímto postupem opravdu doporučuji instalovat jen verzi 6.0, verzi 6.1 a vyšší se mi touto cestou instalovat nepodařilo, ty se mi podařilo instalovat výhradně z menu volbou online instalace. Takže pokud budete chtít povýšit z verze 6.0 na vyšší doporučuji to dělat z menu, do kterého se po instalaci verze 6.0 už jistě snadno dostanete.


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.